Välkommen till min värld

Hej! Välkommen till mitt nya skrivexperiment – jennyakervall.com

Ja, jag vet. Det är femton år sedan det blev trendigt att blogga, men en del beslut måste helt enkelt ligga till sig innan man vågar fatta dem. Har haft en hel drös med invändningar till varför jag ska ge mig på bloggeriet (tänk om jag skapar ett bloggmonster som glufsar i sig all min vakna tid? Tänk om jag retar upp någon? Tänk om ingen läser? Tänk om det blir en bekräftelseaddiction? Tänk om…)

Men så är rädslor också till för att utmanas. Dessutom kandiderar jag till riksdagen 2018. Då måste man berätta vad man vill, vad man har för visioner, vad man brinner för. Sånt är viktigt.

Det blir förmodligen inlägg om allt mellan himmel och jord: Tunga knäböj, skrivande, lyckan i att springa snabbt, hormoner, det obrutna havets dragningskraft, böcker, barn – och politik förstås.

Jag vill fram för allt prata politik och kroppen. Om samhället och våra hjärnor. Om kraven och stressen och ljusglimtarna och ventilerna i vardagen. Om träning och den fysiska rörelsens inneboende kraft. Om det snudd på bortglömda begreppet ”bildning”. Om vilken miljö vi skapar för våra barn och barnbarn. Om möjligheterna vi har att påverka den. För de finns. Tillsammans kan vi göra så mycket. Tvivla aldrig på det.

Det blir också en del intervjuer. Med människor som jag beundrar, som har något att berätta eller som jag tycker är intressanta på ett eller annat sätt. Min egen nyfikenhet får styra, även om jag gärna tar emot tips så klart.

Kom med synpunkter på bloggen. Kommentarerna är viktiga tycker jag – det är kommentarerna som får bloggen levande och en dialog med läsarna betyder otroligt mycket för mig. Jag har som ambition att läsa allt och svara så ofta jag kan.

Jag vet ärligt talat inte hur det här ska gå, men det är väl det som är det fina med att vara människa. Livet. Det bara händer.

Så håll i er och häng med – nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s