Om Jenny

Jenny Åkervall

Jag är 45 år, författare och journalist. Har tidigare arbetat som talskrivare åt dåvarande statsministern Göran Persson och senare i samma roll hos Mona Sahlin. Är uppvuxen i Borås men bor idag i Stockholm. Make och tre barn.

Bibliografi: ”Jag tjänar inte” (Norstedts 2013) och ”På ditt samvete” (Norstedts 2015). Spänningsromaner om psykiatern Anna Sager.

Idrott: Spelade squash under närmare 20 år men är numera besatt av veteranfriidrott (friidrott för 35plussare). Tränar för att känna mig snabb, stark och glad. Plus att det ger mig en anledning att få hänga med alla mina fantastiska träningskamrater.

Politik: Är politiskt aktiv inom socialdemokraterna i Danderyd. Kandiderar till riksdagen 2018. Står även på landstingslistan i Stockholms län. Brinner extra mycket för folkhälso- och idrottsfrågor och tycker det är hög tid att vi tar tag i de växande problemen med stillasittande, psykisk ohälsa, stress och farlig fetma. Problem som i allra högsta grad är klassrelaterade, innebär en massa mänskligt lidande och dessutom kostar samhället multum.

Kontakt: jenny.akervall@telia.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s